
Det pragtfulde forårsvejr skulle udnyttes til at lave lidt Østersølaks på grillen.
Efter laksen var tøet op, blev der strøet godt med salt og brun farin over stykkerne. Herefter kom laksen i køleskab i 5-6 timer med film over.
Godt en halv fyldt grillstarter blev tændt op, og da kullene var klar, blev de fordelt i to bunker i grillens sider med en alu. bakke imellem.
En 3-4 håndfulde træstykker var blevet lagt i vand og da kullene var klar, blev det fugtige træ lagt direkte ovenpå kullene. Jeg brugte Hickory, men vil tro det meste røgtræ kan bruges. Laksestykkerne fik en gang citronpeber med rund hånd og blev lagt på risten på et stykke alu. folie og låget kom på.
Jeg gav laksen 30 minutter hvilket var en tand for meget (Det var jo en god stor basse...) Næste gang prøver jeg med 25 minutter.
Det smagte himmelsk og var uhyre enkelt at lave.... Prøv det.
Efter laksen var tøet op, blev der strøet godt med salt og brun farin over stykkerne. Herefter kom laksen i køleskab i 5-6 timer med film over.
Godt en halv fyldt grillstarter blev tændt op, og da kullene var klar, blev de fordelt i to bunker i grillens sider med en alu. bakke imellem.
En 3-4 håndfulde træstykker var blevet lagt i vand og da kullene var klar, blev det fugtige træ lagt direkte ovenpå kullene. Jeg brugte Hickory, men vil tro det meste røgtræ kan bruges. Laksestykkerne fik en gang citronpeber med rund hånd og blev lagt på risten på et stykke alu. folie og låget kom på.
Jeg gav laksen 30 minutter hvilket var en tand for meget (Det var jo en god stor basse...) Næste gang prøver jeg med 25 minutter.
Det smagte himmelsk og var uhyre enkelt at lave.... Prøv det.