Team VERTIGO
  • Forside
  • Bådindretning
    • 640 Weekend del I
    • Karnic 2650 del I.
    • Karnic 2650 del II.
    • Antares del I
    • Antares del II
  • Turberetninger
  • Tips og Tricks
  • Billeder
  • Video
  • Links
  • skipper
  • Kontakt

Varmrøget laks på Weber kuglegrill.

25/5/2014

0 Comments

 
Picture
Det pragtfulde forårsvejr skulle udnyttes til at lave lidt Østersølaks på grillen.

Efter laksen var tøet op, blev der strøet godt med salt og brun farin over stykkerne. Herefter kom laksen i køleskab i 5-6 timer med film over.

Godt en halv fyldt grillstarter blev tændt op, og da kullene var klar, blev de fordelt i to bunker i grillens sider med en alu. bakke imellem.
En 3-4 håndfulde træstykker var blevet lagt i vand og da kullene var klar, blev det fugtige træ lagt direkte ovenpå kullene. Jeg brugte Hickory, men vil tro det meste røgtræ kan bruges. Laksestykkerne fik en gang citronpeber med rund hånd og blev lagt på risten på et stykke alu. folie og låget kom på.

Jeg gav laksen 30 minutter hvilket var en tand for meget (Det var jo en god stor basse...) Næste gang prøver jeg med 25 minutter.

Det smagte himmelsk og var uhyre enkelt at lave.... Prøv det.


0 Comments



Leave a Reply.

    Picture
    Kunne du tænke dig at høre mere om SIMRADs 
    produkter, eller har du et spørgsmål til installation af produkterne - så giv mig et kald på 2826 1548. 
    Picture

    SIMRAD SUPPORT


    Følg teamet

    Picture
    Picture
    Picture
    Facebook

    You Tube

    RSS

    Antal besøg


Powered by Create your own unique website with customizable templates.