Team VERTIGO
  • Forside
  • Bådindretning
    • 640 Weekend del I
    • Karnic 2650 del I.
    • Karnic 2650 del II.
    • Antares del I
    • Antares del II
  • Turberetninger
  • Tips og Tricks
  • Billeder
  • Video
  • Links
  • skipper
  • Kontakt

Torsk italiano a la Vertigo.

8/7/2015

1 Comment

 
Picture
Fryseren er efterhånden godt fyldt med lækker torsk. Så der bliver lavet torsk på forskellige vis. Denne her version synes jeg er super lækker i sommervarmen.

I en foliebakke lækker du nogle stykker torsk. I bakken kommer du også  friske overskårne cherrytomater, capers, oliven og et hakket fed hvidløg, oregano og salt og peber. Overhæld dette med olivenolie og en god sjat hvidvin. Kokken får en lidt større "sjat" i et glas.
Endeligt skærer du en Mozarellaost i skiver og dækker det hele til.

Sæt bakken på grillen eller i ovnen i en 10 minutters tid ved omtrent de 200 grader og når retten er færdig får den lige en gang friske basilikumblade.

Velbekomme
1 Comment
far
8/7/2015 22:12:52

Ser ser rigtig lækkert ud, mums

Reply



Leave a Reply.

    Picture
    Kunne du tænke dig at høre mere om SIMRADs 
    produkter, eller har du et spørgsmål til installation af produkterne - så giv mig et kald på 2826 1548. 
    Picture

    SIMRAD SUPPORT


    Følg teamet

    Picture
    Picture
    Picture
    Facebook

    You Tube

    RSS

    Antal besøg


Powered by Create your own unique website with customizable templates.